måndag 10 november 2014

3 matcher poolspel

I söndags var det tid för omgång två i poolspel. Vi kom till spel med nio utespelare och en målvakt då vi fått en del avhopp i veckan.
Vi startade match 1 mot Munka. Finns vissa matcher som är lite roligare att spela (och vinna) denna är en av dom. Och det gick fint vi vann med siffror som i en fotbollsmatch, 2-1 blev resultatet.
Lite vila på det och ett par besök i kiosken senare så var det tid för match nr 2. Denna gången mot höganäs. Här var vi ett par nummer större och snabbare. 12-0 blev resultatet. Match nr 3 spelades direkt efter och denna gången mot Emmaljunga. Vi såg från läktaren en match som de spelade och vi förstod att här var vi tvungna att göra en bra insats för att ha en chans att vinna. Lite peptalk o tips att tänka på utdelades innan matchstart.
Vi startar matchen bra och efter 5 minuter gör vi 1-0, bytet efter 2-0. Det tar sen några minuter sen gör Emmaljunga 2-1.. Nu är dom på gång, vi lyckas dock få till en kontring och gör 3-1. I pausen pratar vi om att få en bra start..det får vi inte. Emmaljunga gör 3-2 efter 50 sekunder. Nu är det kamp och match. 3-3 vid 5-minuter. Vi tar en liten Time out för att få lite andrum. Vi lyckas få igång vårt spel och det haglar målchanser på bägge hållen och det är innebandy när det är som bäst som publiken bjuds på. Matchen slutar rättvist 3-3.

Det var verkligen tre steg framåt i denna omgången. Ni hittar varandra bra och kämpar på bra. Kul att se och fortsätt träna på flitigt så kommer er utvecklingskurva fortsättningsvis peka uppåt.

Mackan o Tony

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar