måndag 24 november 2014

Poolspel i Söndags

Denna omgången stod vi som arrangörer. Lagen som kom på besök var Ängelholm, Röke och Frosta. Till dagens matcher hade vi hela sju avhopp. Så det blev inte lätt för oss ledare att pussla ihop lag och bemanning i kiosk och sekretariat. Men med hjälp av en del föräldrar och syskon så gick det.

Vi startade matchen mot FBC Engelholm och matchen var väldigt jämn och slutade 3-3. Nästa match var mot Röke. Även denna matchen var jämn och vi låg under med 2-3 och när det återstod 1:30 Så plockade vi ut Casper från målet och gjorde ett försök att få in bollen. Vi skapade en del chanser men dessvärre fick Röke in 2-4 i tom kasse.

Tredje matchen hade vi plockat in våra kommande Gothia coacher/Junior Coacher Erik Wenell och Eddi Johansson eftersom vi andra tränare vart tvungna och åka till bortamatch med lag nr två. Vi fick rapporter om att ni skötte er bra, segern var närma men fick till sist ge er med en uddamålsförlust.

Ett stort tack till alla 03/04/05:or som hoppade in och förstärkte all vår frånvaro. Samt tack till de föräldrar som löste kiosk o sek.
Samt ett tack till Erik o Eddi som löste coachningen galant!

Mackan o Tony

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar