lördag 8 november 2014

FCH - ÅKIBS 6-11

Morgonmatch med tidig samling (8:00), hur skulle detta gå? Vi lämnade Helsingborgs Arena sist med Pokal och positiva bilder som segrare av FCH-Cup.

Matchen startar 9:30. Efter tio minuter och tjugosex sekunder så har vi underläge med 0-2. Dax att vakna grabbar. Vi känner att vi e med i matchen men det är trots allt målen som räknas. Vi kommer in i ett bra stimm..11:01 gör Felix 1-2. 13:11 har vi 2-2 Och 13:44 2-3. Vi går av för paus med en bra vändning och tre raka mål. Det behövs inte så mycket direktiv, utan vi får inte luras in i FCH långsamma tempo utan fart under fötterna och passningar. Sen försöka ha tålamod och att våra backar inte väljer de svåra passningarna i uppspelen. FCH.s bägge mål kom genom att vi inte lyckades med våra uppspel.

Andra perioden fick den utvecklingen vi hoppades på, högre tempo från vår sida och vi avgör i princip matchen genom att dra ifrån till 3-9 tills klockan står på 13:48 då tappar vi lite tempo o fokus och slarvar en del det straffar sig mot ett bra lag som FCH. Och vi går av med 5-9. Det känns ändå som att vi kontrollerar matchen.
Så inför tredje starta vi med lite nya kedjor och ett nytt spelsystem för den ena kedjan. Märktes att ni var lite nya i era roller. Men tyckte oss se en del snygga kombinationer, ge det ett par träningar och matcher till så kommer det bli ännu bättre. Vi vinner även denna perioden med 1-2

Vi passar på att tacka FCH för trevligt spel och en fin Arena! Och laget före Jaget tackar för 5:e raka! Ni är Grymma!