söndag 16 november 2014

ÅKIBS - Wilands 12-2

Motståndare inför sjätte spelomgången är Wilands. Vi startar upp matchen idag där vi avslutade sist. Vilket innebär lite nya anfallsformationer. Och vi kör ett kort byte på första formationen, andra formationen behöver ca 25 sekunder på sig sen sitter bollen. Det visar sig att de ny komponerade kedjorna är på riktigt bra spelhumör. Vi går till paus med en 6-1 ledning.
Andra perioden blir lite ryckig då vi drar på oss två lite onödiga utvisningar och får spela 5-3 i en minut. Vi reder ut den minuten, men släpper tyvärr in en boll då vi spelar 4-5. Vi går till paus med 9-2 på tavlan.
Tredje perioden spelar vi av och vi vinner matchen med 12-2.
Nya kedjan med axel,Bertilsson och Håkansson hade en bra dag på jobbet och gjorde 13 poäng av totalt 20.

Bra jobbat allihopa. Nu är vi ett av tre lag i serien som vunnit sex raka. Nästa helg blir det match mot Viljan som oxå har sex raka utan förlust. Så nu laddar vi!