onsdag 7 januari 2015

Tack för en väl genomförd första halva av säsongen!



Äventyret i Göteborg är nu över för denna gången. Har varit fyra intensiva dagar. Bägge lagen blandade med bra spelade matcher och några mindre bra. Hittar vi en jämnare nivå så hade vi nog kunnat gå väldigt långt i turneringen. Vi ser på resultaten att lag som vi mötte på vägen gick både till semifinal i B-slutspel samt kvartsfinaler i A.

Tycker att vi lärde oss väldigt mycket av vad för förberedelser som krävs innan, vikten av att få bra sömn och givetvis gärna ett gynnsamt spelprogram med inte allt för tidiga morgonmatcher.

Väldigt kul att vi hade så många föräldrar och syskon som följde med upp, hoppas att ni hade lika trevligt som vi ledare och spelare. Tack även till Eddi, HK och Erik som coachade ena laget.

I samband med utcheckningen så fattades det en PS3 handkontroll, vill ni vänligen kolla igenom så ni inte fått med den i ert bagage?

Vi laddar nu om med nya matcher redan till helgen (Poolspel Söndag, 02-seriespel Lördag  och 01-seriespel Söndag) och  vi kommer att avsluta säsongen med Skånemästerskapen (DM). DM spelas Pojkar 02 5-6 April och för Pojkar 01 11-12 April.

Nu kör vi igång andra halvan av säsongen och tack för en väl genomförd första halva!

Mackan & Tony

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar