lördag 3 januari 2015

"FLASH" gothia dag 1

Ankomst enligt beräknat 14:00. Lite strul vid incheckning då vi endast fick 12 av 49 gothiapass.

Match för lag 2 15:40 mot tjeckiskt motstånd. Lite trevande start o något nervösa killar. Vi viker ner oss i första perioden. Gör en betydligt bättre andra period släpper in en boll efter 7 min. Sen två skitmål i slutet.

Lag1 18:40 tjeckiskt motstånd vosy prata (getingarna från Prag ) seger 4-2. Trevande första period med ledning 1-0 som blev 1-1 precis innan paus. Sen en bra andra period där vi gör 3 mål och släpper in ett i sista minuten. Felix 3 målsskytt fint assisterade av Bertilsson.

Lag 2 20:00 match mot Lerum. Riktigt taggade killar gör en kanon första period släpper in en boll. Sen andra perioden lite oflyt och släpper in två. Sen gör casper ett fint mål på ett frislag. Tappar tyvärr någon boll på slutet. Men stor skillnad mot första matchen. Jr coacherna Erik Wenell, Fabian HK och Eddi gör ett bra jobb. Sam i målet gör en strålande match!

Två tuffa matcherna för bägge lagen imorgon. Lag 1 vid en seger mot Lindome är klara för A-slutspel. Lag 2 får kämpa för att kunna nå en bra placering. Har iofs möt gruppens två svåraste motståndare.