måndag 8 december 2014

ÅKIBS - Åby IBF 9-4

Lördagens match var den sista innan serien vänder. Och motståndare var Åby. Åby var det ett tag sedan vi mötte och den gången stod Åby som segrare. Vi startar matchen lite försiktigt och ökar tempot efter varje byte. Vi gör rättvist 1-0 efter kraftigt spelövertag och det är Axel som öppnar målkontot på fin assist av Noah 6:53. Vi gör sen 2-0 Bertilsson u.a. Och 3-0 Felix u.a. Vi slarvar sen lite i vårt försvarsspel en kombination av dåligt hemjobb och lite slarviga pass och då har vi 3-1 12:22.
Pausvila och vi kontrollerar matchen bra. Vi vinner andra perioden med 3-1 och vi har 6-2 i paus. Vi spelar oss igenom tredje perioden och får ett slutresultat på 9-4.

Vi gör en bra match med bra passningsspel över hela banan. Zache stabil straffskytt har nu satt 4 straffar av fyra möjliga. Noah bra idag och även mycket duktig i Söndags med 01:orna.