söndag 26 oktober 2014

Fjärde matchen spelad.

ÅKIBS - Frosta IBF 7-2
Fjärde matchen är nu spelad och fjärde raka är ett faktum. Vi startade matchen på bästa sätt och fick 1-0 på tiden 1.11. Snygg framspelning av Felix till Ville som smugit in i slottet och kunde skjuta in bollen i nästan öppen kasse.
Vi går sedan ner oss i tempo och Frosta kan rättvist få sätta 1-1 4:06. Vi ökar sedan på och hittar mer och mer tillbaka 8:08 tar Felix och startar målkalaset 2-1. Nio sekunder senare får Felix smörpass från Axel och vi har 3-1 8:17.

Vi går till paus med 3-1 och matchen känns som vår, vi kommer på mycket avslut men har svårt att sätta bollarna inom målramen. Detta ska vi prata om på träningen på tisdag.

Andra perioden bjuder på massvis med chanser men få mål. Vi gör 4-1 10:33 då Danne gör en snygg pass från backposition diagonalt upp i mitten av Frostas planhalva. Det är Bertilsson som gjort en fin löpning, gör ett stabilt mottag, kort bågning A la Brenheden, och ett snyggt mål på en fin pass.

Inför tredje funderar vi på hur vi kan vila en del av killarn som ska spela 01-match om någon timme. Lite tidigt tycker vi att dra ner på tempot då 4-1 kan vända snabbt i innebandy. Felix visar att han vill ner på backen.. 0:07 på klockan har vi 5-1. Sen rasslar det på 2:45 6-1 Ville på assist från Axel. 4:23 har vi 7-1. Sista tio minuterna spelar vi ut vårt register och flyttar runt lite i positionerna. frostas lyckas sedan få in 7-2 9:00.

Åter igen en bra spelad match och ni visar upp mogen inställning och ett moget spel. Ska bli kul att följa er utveckling framöver.

Träning på tisdag, sen håller vi höstlov. Tränarna semestrar i huvudstäderna Copenhagen och London!

Dagens poäng:
Felix 4 mål & 1 ASS
Ville 2 mål
Axel 2 ASS
Bertilsson 1 mål
Danne 1 ASS

Mackan & Tony

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar