lördag 11 oktober 2014

3 poäng mot Bromölla

Dagens bortamatch är vår längsta i serien. Det märktes lite från start att det var en lång resa. Vi startar lite tveksamt och väldigt passivt. Och i innebandy straffar detta sig direkt, så även i Bromölla.1-0 på tavlan funkade som tändvätska på en brinnande eld. Sebbe gör 1-1, Felix 1-2. Bromölla får sen 2-min för nick. Vi sätter igång med vårt powerplay och försöker få igång spelet. Vi har lite tur även här då en Bromölla faller och spelar efter bollen. Vi är snabba och utnyttjar situationen och plockar målis spelar 6-4 i ca 35 sekunder. Sen får vi spela 5 mot 3 i 1min. Vi lyckas inte bra..här har vi lite att utveckla längre fram. Vi går till paus med ledning 1-2 på tavlan.
Snacket i pausen gav effekt. Vi rycker i andra och vinner perioden med 5-0. Tredje perioden blir lite avslagen trots många mål och en del fina kombinationer. Vi vinner denna perioden med 7-3.

Kul att se att vi har många av killarna som skapar och gör poäng. Vi spelar oss upp i matchen och vinner ganska enkelt. Bra kämpat boys! Nu laddar vi för Röke hemma nästa helg!