lördag 19 oktober 2013

Matchstart P02- blå nivå A

Killar! Gott kämpat idag. Första matchen gick som en dans, FCH var idag inget motstånd för er killar. Vi ångade på bra och kunde ganska enkelt manövrera motståndet så att slutresultatet skrevs till 11-1.
Andra matchen för dagen startades efter 7 minuters vila, skulle våra två femmor för dagen hinna ladda om?
Lite bortskämda har vi blivit efter våra träningsmatcher då vi brukar ta ledningen i första bytet. Men så blir inte fallet i detta första byte, matchen står och väger. Frosta gör första målet. Det märks att killarna kört 2x20 minuter i matchen innan. Killarna lägger dock i en växel efter underläge i periodpausen så lyckas de dock växla upp med tuffa dueller och massor av läge. I slutet av matchen så lyckas vi kvittera och även få in ett avgörande mål.

Killar i första matchen visar ni upp bra spelsinne och snygga kombinationer.
Andra matchen visar ni mycket hjärta och att vi ger aldrig upp!