lördag 9 november 2013

Resultat Poolspel Nivå A, hemma

Dagens matcher gick mot Bromölla Ibk samt Landskrona falcons.
Första matchen mot Bromölla, gjorde vi en bra första period med många chanser men ganska svag utdelning. Lite turligt fick Noah in 4-2 ledning ca 20 sekunder innan paus. Vi pratade igenom att komma mer på enkla avslut inte försöka spela in bollen på mållinjen. Samt att tigtha till våra forwards mer i boxen på mitten. Vi fick snabbt resultat och kunde vinna andra perioden med 5-1 och slutresultatet blev en komfortabel seger med 9-3.

Andra matchen för dagen var mot Landskrona Falcons, nu var det dax att visa a-laget hur man hanterar falkarna (a-laget fick 8-8 igår mot falcons). Killarna är taggade vi startar matchen i väldigt lågt tempo, första bytet var i gångtempo. Killarna fick direktiv om att trampa på och vara mer intensiva. 2:a bytet..killarna verkar ha sirap eller korv o bröd i benen. Pang 1-0 till Landskrona.
Första kedjan har medans de vilat fått reda på att vi måste dra upp tempot och spela som vanligt. Det ger både 1-1 o 2-1 ganska snabbt. Nu e vi med! Och som de lirar, vi kan gå i vila med 8-2 på tavlan.
Vi snackar i paus om att våga, fortsätta spela och ha roligt. Vi får en rolig andra period (falcons mindre roligt). Vi vinner andra perioden med 14-0 och slutresultatet skrivs till 22-2. Tack för kaffet!

Killar idag visade ni upp er på er nästa nivå i innabndystegen, och vi fick se många fina kombinationer och avslut.